Praktiline harjutusvara istuva tööga sportlasele

07.11.2017 osalesid õpetajad Ave Arutamm ja Heli Raidma Tallinna Ülikooli Räägu 49 õppehoones toimunud loengul Praktiline harjutusvara istuva tööga sportlasele, kõnelejaks füsioterapeut Sirli Hinn. Loeng toimus loengusarja Treeni Teadlikult raames, mida korraldavad TLÜ Loodus– ja Terviseteaduste Instituut koostöös liikumistervise innovatsiooni klastriga SportEST ja programmiga Tallinn Liigub.

Loengus anti ülevaade terviseprobleemidest, mis ilmnevad, kui igapäevaselt töötada istudes. Anti soovitusi harjutuste osas, mis aitavad parandada pikast istumisest tekkivat lihaste nõrkust. Samuti tutvustati vigastusi, mis võivad tekkida istuva eluviisiga inimestel, kes soovivad alustada treeningutega. Siin on oluline teada, millised harjutused võivad algajale isegi ohtlikud olla.

Lisatud praktiline harjutusvara.